Gepaste maatregelen wegens COVID-19

COVID-19 / Coronavirus

Zoals in heel Nederland hanteren wij, PenguinBlend en Lekker Relevant, ook gepaste maatregelen om deze COVID-19 crisis door te komen. Wij blijven operationeel en bereikbaar deze periode maar beperken onze communicatie en werkzaamheden zoveel mogelijk per mail, video en telefonisch. U kunt nog steeds contact met ons opzoeken via het contactformulier en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren op uw bericht.

Wij wensen verder ieder goede gezondheid toe en een spoedige hervatting van het dagelijks leven.
Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers van het virus en hun familieleden. Alsmede de mensen die werkloos zijn geworden en de ondernemers / zzp’ers in deze moeilijke periode en de komende nasleep hiervan. Groot lof voor de helden in de zorg en veiligheidsdiensten die onverminderd doorwerken om deze crisis het hoofd te bieden.

Diensten tijden COVID-19

Studio gerelateerde werkzaamheden blijven doorgaan:
Denk hierbij aan werkzaamheden als content productie en ondersteuning. Het digitaliseren en ‘restaureren’ van videomateriaal zullen wij in deze tijden ook uitvoeren met gepaste maatregelen bij materiaal overdracht. Opdrachten gerelateerd met uitvaart, de zorg, overheid, etc genieten nu ook voorrang in behandeling wegens deze periode.

AV-techniek gerelateerde werkzaamheden zal deels aangeboden worden:
Voortraject werkzaamheden als 3d-scanning, content prep, showcontrol en mediaserver blijven doorgaan. Uitvoer van videomapping projecten blijft ook mogelijk.

Les en cursus aanbod beperkt zich tot video streaming op verzoek

Lekker Relevant:
Blijft bereikbaar voor klanten en opdrachten zover dat mogelijk is met de regels van lockdown door de overheid. De docenten zijn vrij om hun gaande les activiteiten te stoppen, verplaatsen of aan te passen om door te laten gaan ten tijden van deze crisis. Wij geven technische ondersteuning waar nodig om middelen als video streaming professioneel en stabiel te laten verlopen.

Achter de schermen

Naast de normale werkzaamheden, benutten we ook de terugloop in drukte voor onze websites. Zowel Lekker Relevant als PenguinBlend krijgen een facelift en de nodige upgrades om na deze crisis weer op volle toeren te kunnen draaien. Verwacht de komende periode ook meerdere berichten over deze ontwikkelingen in onze blog sectie. Verdere uitbreiding van diensten en producten zullen ook het levenslicht zien in de nabije toekomst.