Lancering educatieplatform Lekker Relevant

Lekker Relevant logo

Educatieplatform Lekker Relevant

Wij breiden onze dienstverlening vandaag officieel uit met de lancering van een nieuw educatieplatform genaamd Lekker Relevant. Met dit platform willen we een fris aanbod van lessen en workshops aanbieden voor het onderwijs. Dat docenten en particulieren de mogelijkheid geeft tot het samenstellen van een pakket aansluitend aan lesstof en competenties. De aangeboden lessen werken altijd vanuit nieuwe media of techniek als basis. Met zoveel mogelijk vak overstijgende thematieken die leerlingen het beste voorbereiden op de maatschappij van de toekomst.

Dit gaan wij realiseren in samenwerking met andere docenten, bedrijven en professionals uit verschillende disciplines en achtergronden. Één van de eerste (eerstegraads) docenten die lessen gaat aanbieden op Lekker Relevant is “juf Gabrielle.” Deze gediplomeerde kunst docent is bekend in de Zaanstreek met haar breed scala aan creatieve en technische workshops voor primair en voortgezet onderwijs. Vanuit PenguinBlend zullen we ook onze audiovisuele lessen aanbieden gericht op een jonger publiek. Denk hierbij aan onze audiovisuele lessen als videomapping, elektronica, videomontage, animatie en dat soort leuke dingen. Om zowel creatief als technisch bezig te zijn en kinderen uit te dagen met technieken die meestal technisch lastig uit te voeren zijn in het onderwijs. Vergezeld met theorie en maatschappelijke kwesties die de leerling activeert in het vormen van een eigen mening en visie anno 21ste eeuw.

Educatie samenstellen op LekkerRelevant.nl

Als Lekker Relevant vinden we het belangrijk ons aanbod zo makkelijk mogelijk aan te bieden naar de klant toe. Hierdoor hebben we gekozen voor een webwinkel aanpak waarin zowel dienst als product overzichtelijk wordt gepresenteerd. Tegenwoordig zit online bestellen in ons bloed waarom zou educatie daar zich niet op kunnen aanpassen?

In de winkelpagina staat al het huidig aanbod van docenten gesorteerd naast de onderwijs producten. Workshops staan ingedeeld op het niveau en de technieken die de leerlingen kunnen leren. Dit vormt de basis van de samenstelling om vervolgens met de docent thematische aansluiting te zoeken op gaande lesstof. Dit is niet uitsluitend voor creatieve vakken maar juist ook voor vakken als bijvoorbeeld: biologie of aardrijkskunde. Voor elk vak zijn er invalshoeken en mogelijkheden te vinden om de leerling te stimuleren opgedane kennis in de praktijk uit te voeren. Op verzoek kunnen wij ook toetsingen afgeven over de stof die tijdens de les/workshop is behandeld. Zodat de leerling dit ook met een cijfer kan afsluiten. Voor het boeken van diensten wordt u automatisch geleidt naar een offerte aanvraag pagina. Aangezien dit soort dingen meerdere variabele factoren kent voor de uitvoering.

Met de lancering achter de rug kijken we nu met veel plezier naar de toekomst van dit educatieplatform met lekker relevant aanbod. Kijk voor meer informatie op www.lekkerrelevant.nl